Acses Sleutelkluis

Starten met ACSES Sleutelkluis

Om de verbinding tussen ACSES en Claire te maken hebben wij daar de inloggegevens van ACSES voor nodig.

Sleutel inleveren

Tijdens de online check-in kan de klant het onderstaande vakje aanvinken. Hiermee kan de klant een sleutelkluis reserveren wanneer hij/zij de sleutel komt inleveren.

Wanneer dat is aangevinkt en de klant de online check-in bevestigd, is in het volgende modaal een PIN-code te zien.

Daarnaast wordt er ook een email met de PIN-code verstuurd. Zie onderstaand voorbeeld.

In het ACSES portaal, onder Casiers dashboard ziet u dat een kluis met de volgende informatie is gereserveerd.

Nadat de klant de sleutel heeft achtergelaten veranderd de kleur van de kluis naar groen.

Op de hoofdpagina van Claire is het sleutelicoon zichtbaar.

In de WO detail pagina staat een nieuwe gebeurtenis in de tijdlijn.

Sleutel ophalen door monteur

Via zijn tablet kan de monteur een sleutel ophalen.

De monteur heeft 5 minuten de tijd om de sleutel op te halen met behulp van de PIN-code.

Op de WO detail pagina is zichtbaar dat de sleutel is opgehaald.

De sleutel inleveren door receptionist

Log in als receptionist op een tablet.
Selecteer de Sleutelkluis en de persoon die PIN-code krijgt toegestuurd,

Wanneer dat is bevestigd krijgt u een PIN-code.

Receptie assistentie

De receptionist kan de sleutel ophalen unit de kluis door op het sleutelicoon te klikken.

De sleutel ophalen door klant

De klant krijgt een email met de PIN-code van de sleutelkluis.

ACSES dashboard

Het dashboard is in het hamburger menu te vinden onder de naam ACSES gebeurtenissen. Zie onderstaand screenshot.

Het dashboard ziet er als volgt uit:

1. Kluis ID:  Id van de kluis
  2. Rij#: De kluis die is gebruikt
  3. Gebeurtenis: Checkout betekend de sleutel ophalen. Dropoff betekend de sleutel inleveren.
  4. Datum: De datum van bovenstaande gebeurtenis.
  5. WO:  Gebeurtenis in Clarie met WO#.
  6. Kenteken van de auto
  7. Staat: De status van de sleutelkluis.
    1. BOOKED: Sleutelkluis gereserveerd
    2. USED: In gebruik
    3. EXPIRED: Sleutel
  8. Claire response: Groen vinkje wanneer de sleutelkluis werkt