Autogeschiedenis bekijken

Wanneer u in de werkorder bent kunt u daar de auto info button vinden.

Wanneer u op de auto info button klikt zal u de voorgaande check te zien krijgen die zijn uitgevoerd op de desbetreffende auto zoals weergegeven in afbeelding 2.

Wilt u meer informatie over 1 van de voor gaande checks dan in dit mogelijk door op het pijltje te klikken zoals hieronder weergegeven. U komt dan in de check die voorheen geeft plaats gevonden en kunt zien welke punten zijn geconstateerd.