Bestanden bekijken en toevoegen aan een WO op de tablet

Doel

Met deze functie kunnen monteurs een bestand behorende bij een WO bekijken en toevoegen.

Toegang

De functie bevindt zich bovenaan het WO-overzichtsscherm.

Een bestand bijvoegen

Nadat u op de paperclip-knop heeft geklikt, ziet u een schermpje met een plus-knop.

Nadat u op de knop heeft geklikt, selecteert u op de tablet het bestand dat u wilt toevoegen.

Opmerking: als het eenmaal is toegevoegd, kunt u het niet meer verwijderen. U moet in dat geval een desktop gebruiker, bijvoorbeeld een receptionist, vragen het te verwijderen.

Een bestand bekijken

Zodra een bestand aan de WO is toegevoegd, verandert het aantal bestanden (het getal) naast de paperclip.

Nadat u op de paperclip-knop heeft geklikt, klikt u op het 'download' icoon rechts van het bestand dat u wilt bekijken om het bestand te downloaden.

Nadat het pictogram is gedownload, verandert het pictogram van het download icoon naar het icoon van een bestand.

Het document wordt dan automatisch geopend. Wanneer u klaar bent met het bekijken van het bestand, klikt u op de terugknop.