Bestanden bekijken en toevoegen aan een WO op de tablet

Doel

Dankzij deze functie kan een monteur bestanden toevoegen aan een WO als bijlage.

Toegang

De functie is bovenin de werkorder overzichtspagina te vinden door op het paperclip icoon te klikken.

Bestand toevoegen

Nadat je op de paperclip hebt geklikt zie je een modaal met een plus-icoon

Nadat je hierop klikt kom je in de bestanden pagina van de tablet. Selecteer hier één of meerdere bestanden.

Notitie: wanneer een bijlage is toegevoegd kun je deze niet meer verwijderen vanaf de tablet. Om deze te verwijderen moet je dit vragen aan een gebruiker met een desktop account.

Een bestand bekijken

Aan het nummer naast de paperclip kun je zien hoeveel bestanden aan de WO zijn toegevoegd.

Nadat je op het paperclip icoon hebt geklikt, verschijnt een modaal. Klik hier op het pijl icoon om een bestand te downloaden.

Nadat een bestand is gedownload veranderd het icoon.

Het bestand wordt na het downloaden automatisch geopend. Om terug te keren in de werkorder klik je op de terug-knop links bovenin.