Bestand(en) toevoegen

Claire biedt de mogelijkheid om een bestand (PDF, JPEG, ZIP) bij de werkorder toe te voegen. Wanneer een bestand is toegevoegd aan de werkorder zal deze aan de werkorder blijven staan zodat het bestand later terug gevonden kan worden. Erg handig bij een garantie item bijvoorbeeld.

Wanneer de werkorder geopend is bevind zich rechts boven een knop met een paperclip icon. Door op deze knop te klikken heeft u de mogelijkheid om een bestand bij een werkorder te voegen.

Selecteer één of meerdere bestanden in dezelfde map en klik op Openen om de bestanden bij te voegen.

Zijn er één of meerdere bestanden toegevoegd dan zal er achter het paperclip icon een getal komen te staan. Dit getal staat voor het aantal toegevoegde bestanden.

Klikt u op het toegevoegde item dan zal het bestand automatische gedownload worden.

Vanaf versie 7.11 is het mogelijk om meerdere bestanden tegelijk toe te voegen.