Bijlage(n) toevoegen

Claire biedt de mogelijkheid om een bestand (pdf, jpeg, jpg, zip) bij de werkorder toe te voegen. Wanneer een bestand is toegevoegd aan de werkorder zal deze blijven staan zodat het bestand later terug gevonden kan worden. Erg handig bij een garantie item bijvoorbeeld.

Wanneer de werkorder geopend is bevindt zich rechtsboven een knop met een notitie icoon. Door op deze knop te klikken heb je de mogelijkheid om een bestand bij een werkorder te voegen:

Klik in het dropdown menu op Bijlage toevoegen:

Om een bijlage toe te voegen, doe je het volgende:
1. Klik op Sleep hierheen of blader om door je mappen te bladeren. Selecteer één of meerdere bestanden in dezelfde map en klik op Sleep hierheen of blader.
2. Selecteer en sleep het(de) bestand(en) naar de knop Sleep hierheen of blader.

Zijn er één of meerdere bestanden toegevoegd dan zal er achter het paperclip icoon een getal komen te staan:

Om een toegevoegd bestand te downloaden, klik je op de naam van het toegevoegde bestand.

Het volgende modaal wordt geopend met een voorbeeld dan klik je op de knop Downloaden.

Indien je het toegevoegde bestand wilt verwijderen, klik op de knop Bewerken:

Let op: Na het openen van een bestand wordt de naam van het bestand vetgedrukt totdat de WO-detailspagina wordt gesloten.

Dan klik je op het prullenbak icoontje:

De notitie is ook zichtbaar voor de monteur.