Checklijst zonder status verandering

Wanneer deze instelling aanstaat zal een controlelijst de status van de afspraak niet updaten. Daarnaast is deze controlelijst beschikbaar in elke status. Dit geeft monteurs de optie om altijd missende informatie toe te voegen.
Neem contact op met support om deze instelling te activeren.

Hoe het werkt

Info: deze functie werkt alleen in Claire V384 of hoger.

Je kunt de controlelijst met deze instelling gebruiken in elke status, bijvoorbeeld in de status Klant akkoord. De knop om een controlelijst te starten is ook actief.

Start een controlelijst door op de knop te klikken en navigeer naar het menu Normaal. Hier staan op dit moment alleen een controlelijst waarbij deze instelling actief is. Als voorbeeld de controlelijst Status overslaan Test.

Na het afronden van de checklijst is de status van de werkorder nog steeds Klant akkoord.