De btw-optie inschakelen

Standaard is de btw-optie niet geactiveerd. Voor de activatie, stuur een e-mail naar support@claireit.eu. Het support team zal het activeren voor de gevraagde locatie. Eenmaal geactiveerd, berekent Claire nieuwe totaal bedragen met btw voor elke interventie die wordt vermeld in de voltooide checklist en geeft ze weer in de volgende schermen:

Pagina met de werkorderdetails:

PDF:

Klantcommunicatie:

Opmerking: sinds versie 7.10.12 kunt u het bedrag met btw (rechterkolom) bewerken en wordt het bedrag zonder btw (linkerkolom) opnieuw berekend op de afspraak pagina.

Opmerking:

Op het moment dat u de btw-prijs ingeeft, wordt de prijs mogelijk automatisch ingevuld met soms een variatie van een cent. Dit in verband met afrondingsverschillen.

Het nieuwe ingevulde bedrag is correct.

Voorbeeld:

Neem 7,00 € inclusief btw.

Bereken de 21% btw, krijgt u 5,79.

Als u echter hetzelfde btw tarief herberekent op 5,79, krijgt u 7,01.

In dezelfde logica herberekent Claire automatisch het btw-bedrag op basis van de prijs exclusief btw. Als een afwijking echter groter is dan een cent, neem dan contact op met support@claireit.eu om dit te melden.

Wij zijn opzoek naar een betere oplossing voor dit probleem.