De klantcommunicatie module instellen

E-mail voor communicatie module bewerken

Stap 1: Klik in het hamburgermenu onder het gedeelte klantcommunicatie op Templates.

Stap 2: Selecteer de template die u wilt wijzigen.

Het dupliceren van een klantcommunicatie email template

Klik op het plus icoon van de template die u wilt dupliceren.

In de dupliceer template pop-up geeft u een of meerdere merk(en) in,  gescheiden door een komma.
Voorbeeld: Peugeot, Citroen. U heeft ook de optie een of meerdere model(len) in te voeren.

Met het oogpictogram wordt weergegeven of de template actief (groen) of niet actief is (grijs).

Stap 3: Met deze tool kan je ook headerafbeeldingen, logo's en knoppen toevoegen. Met de tekst tussen de dubbele haakjes {{ }}, kan er data uit Claire worden gehaald. Door middel van de blauwe knop kunt u schakelen tussen uw code en het te verwachten resultaat. Ontdek uw aanpassingsmogelijkheden of neem contact met ons op via support@claireit.eu om eventuele wijzigingen door te geven.

Voorbeeld:

Om ervoor te zorgen dat afbeeldingen zichtbaar zijn in de email die de klant ontvangt, moet u een afbeelding uploaden in het Kies afbeelding gedeelte van de email bewerker.
1. Klik op Choose Files.
2. Selecteer de afbeelding op uw device (moet PNG, JPG of FPEG met een maximum grootte van 2 MB zijn)
3. Een URL adres zal zichtbaar zijn onder de regel
4. Klik op de Copy knop.
5. Plak deze waar hij nodig is in het bewerkings gedeelte

Stap 4: Klik op de groene knop Opslaan als u klaar bent.

De Lay-out personaliseren

Stap 1: Klik in het hamburgermenu onder het gedeelte communicatie instellingen op Instellingen.

Stap 2: Wijzig het juiste veld

Naam
Omschrijving
1
Plaatshouders
Lijst van plaatshouders die gebruikt kunnen worden in welkomst- en succesteksten.
2
Welkomsttekst
Het ingevulde bericht zal zichtbaar zijn op het welkomstscherm van het diagnose overzicht
3Succes tekst
Het ingevulde bericht zal zichtbaar zijn indien de klant met succes heeft gereageerd.
4
Welkomsttekst voor het Reparatie overzicht
Het ingevulde bericht zal zichtbaar zijn op het welkomstscherm van het reparatie overzicht
5
Welkomsttekst check-in pagina
Het ingevulde bericht zal zichtbaar zijn op het welkomstscherm van de online Check-in
6Succestekst check-in pagina
Het ingevulde bericht zal verschijnen als de klant met succes heeft gereageerd op de online check-in
7Email
Het e-mail adres dat u wilt tonen aan de klanten in de klantencommunicatie module
8
Testmodus
Door de schuifknop te activeren, kunt u een e-mailadres invullen waar alle toekomstige communicatie naar toe wordt gezonden.
9
Telefoon
Het telefoonnummer dat u aan uw klanten wilt tonen in de klantencommunicatie module
10
Website
De website die u aan uw klanten wilt tonen in de klantencommunicatie module
11
Kleur
Hiermee kunt u de kleur aanpassen die gebruikt wordt in de communicatie pagina
12
Lay-out
Hiermee stelt u het menu aan de linker of rechterkant in.
13
Reparatieoverzicht template
Selecteer het juiste template
14
Externe CSS
Als een URL naar een CSS voor directe download wordt verstrekt, dan wordt deze bij het openen toegepast op CC.
15
Externe JS
Als een URL naar een JS voor directe download wordt verstrekt, dan wordt deze bij het openen toegepast op CC
16
Stuur online Check-in hoeveel dagen van tevoren afspraak
Selecteer het aantal dagen voor de afspraak datum dat de online check-in zal worden verstuurd.
17
Google Analytics ID
Coming soon
18
Startpagina voor balie tablets
URL voor de afbeelding die wordt getoond op de balie tablets
19
SMS - Schakel het verzenden van sms in voor online check-in
SMS Inschakelen voor online check-in
20Bevestigingsmail
Indien geactiveerd wordt er een bevestiging gestuurd als een order is bevestigd.
21
Verberg prijs van interventies voor Lease-afspraken
Activeer indien de prijs van een interventie niet moet worden getoond bij afspraken gerelateerd aan lease maatschappijen.
22
Verberg de prijs van interne interventies
Schakel in om de prijs van interventies die als intern zijn getagd te verbergen, neem contact op met support@claireit.eu voor meer informatie.
23
Verberg de prijs van garantie-interventies
Schakel in om de prijs van interventies te verbergen die zijn getagd als garantie of als de interventie een pincode van het garantietype heeft, neem dan contact op met support@claireit.eu voor meer informatie.
24
Verbergen de prijs voor in- en uitchecken aan de balie
Schakel in om de prijs voor het in- en uitchecken aan de balie te verbergen.
25
Stuur geen online check-in of andere geautomatiseerde post naar lease klanten
Activeer om te voorkomen dat er en online check-in wordt verzonden voor werkorders waarvan de eigenaar,  bestuurder of contractant is gemarkeerd als een leasemaatschappij
26
Sleutelkluizen
Activeer om een PIN code te verkrijgen in de online check-in succes pop-up indien de locatie een Keylocker heeft.
27
Niet repareren knop
Kies om te kunnen kiezen voor niet repareren bij bepaalde items.
28
Sla geadviseerde items over
Deactiveer om het verplicht te maken een keuze te maken bij geadviseerde items voordat het diagnose overzicht wordt verzonden.
29
Header positie
Selecteer om te kiezen of logo en info zichtbaar is in kop- of voettekst