De optie Gepland Uit inschakelen

Standaard is de optie Gepland Uit  niet geactiveerd. U kunt dit aanvragen via e-mail op support@claireit.eu, ons support team zal de functie activeren voor de gevraagde dealer.

Het doel van de optie is u in staat te stellen op de hoogte te blijven van de datum die met de klant is overeengekomen dat de werkzaamheden aan zijn voertuig zouden worden voltooid.

U krijgt toegang tot de informatie door op Afspraakdatum in de kopregel te klikken en Gepland Uit te selecteren. De datum die is verlopen, wordt rood weergegeven.

In uw account kunt u aangeven hoe u de weergave wilt hebben, alleen de afspraakdatum of gesorteerd op gepland uit. De weergave is dus account gebonden.