De sleutelkluizen van Claire

Deze functie biedt de mogelijkheid aan uw klanten om snel en moeiteloos hun autosleutels over te dragen.

Hoe het werkt

De sleutelkluis bevat 16 vakjes en 2 schermen. Het onderste scherm is een touchscreen waar de gebruiker zijn/haar gegevens kan ingeven om vervolgens toegang te krijgen tot de sleutelkluis.

Welkom

Het welkomstscherm informeert de gebruiker duidelijk over de stappen die hij moet volgen om zijn/haar sleutels succesvol af te geven.

Stap 1 Authenticatie

Authenticatie gebeurt met een pincode.
Dit zijn de verschillende manieren hoe deze pincode kan worden verkregen:

1. Op de bevestigings pop-up die verschijnt zodra de online check-in is gevalideerd.

2. Uit de bevestigingsmail van een Online Check-in.

3. Uit een e-mail die de gebruiker krijgt na het invoeren van het kenteken of telefoonnummer op het touchscreen van de sleutelkluis

Zodra een pincode is verkregen klikt u op de pincode knop om deze in te voeren.

Kenteken

Met deze selectie kunnen uw klanten een pincode ontvangen door eerst hun kenteken op te geven.

Als het ingevoerde kenteken overeenkomt met een kenteken van een WO, de (afspraak)datum van vandaag is en de chauffeur een privé of zakelijk e-mailadres heeft dat bekend is bij de dealer, verschijnt het volgende scherm:

Zodra de gebruiker op versturen klikt, wordt er automatisch een e-mail met een pincode naar het ingevoerde e-mailadres verzonden.

Telefoonnummer

Met deze selectie kan de gebruiker een pincode ontvangen door eerst zijn/haar telefoonnummer op te geven.

Als het telefoonnummer overeenkomt met het mobiele telefoonnummer van de berijder (privé of zakelijk), een WO met de afspraak datum van vandaag en de klant heeft een privé of zakelijk e-mailadres, dan verschijnt het volgende scherm.

Zodra de klant op Versturen klikt, wordt automatisch een e-mail met een pincode naar dat e-mailadres verzonden.

Als het scherm tijdens stap 1 langer dan een minuut niet is aangeraakt, wordt de welkomstpagina automatisch weergegeven.

Stap 2 Contactgegevens controleren en valideren

Nadat de pincode is ingevoerd, wordt de informatie over de bestuurder weergegeven.

Er kan een extra telefoonnummer worden toegevoegd.

Stap 3 Afsprakenlijst valideren

In deze stap kan de gebruiker de informatie over de afspraak valideren en een opmerking toevoegen.

Stap 4 Laat uw autosleutel in de kast achter

Er wordt nu een kast geopend, de gebruiker plaatst zijn autosleutel hierin en moet op bevestig klikken om het proces te voltooien.

Monteur pakt de autosleutel

Op de tablet kan de monteur zien wanneer een sleutel in de kast is achtergelaten door middel van een sleutel icoon.

Bij het openen van de WO ziet de monteur een nieuwe knop die de QR-scan opent.

Vervolgens gebruikt de monteur zijn tablet om de QR code te scannen op het scherm van de sleutelkast. De code is enkel aangemaakt voor deze werkorder en kan alleen gescand worden vanaf de tablet die om de code heeft gevraagd.

Als de QR niet binnen 30 seconden wordt gescand, wordt deze automatisch gesloten.

Op de afspraak pagina

Op de afspraak detail pagina geeft de tijdlijn aan dat de auto in de werkplaats staat, dat de autosleutel is achtergelaten en dat de sleutel is opgehaald. U kunt ook eventueel een nieuw telefoonnummer of een door de klant toegevoegde opmerking zien.

In het klantcommunicatie logboek

Er verschijnt een nieuw tabblad dat aangeeft dat er een pincode is verzonden.

Afbreken-knop

Klanten kunnen het proces op elk moment afbreken door op het rode kruisje rechtsboven te klikken. Hierna zal de gebruiker een nieuw scherm te zien krijgen waar hij/zij het afbreken kan bevestigen.

Help-knop

Klanten kunnen op elk moment om hulp vragen. Het helpscherm biedt wat inzichtelijke informatie, maar als dat niet genoeg is, kan de gebruiker op de Vraag om hulp knop klikken om een melding naar de gebruikers van de Claire applicatie van die locatie te sturen.

In Claire ziet u voor uw locatie het volgende:

U kunt erop klikken om aan te geven dat u de hulpvraag in behandeling neemt (1) of deze negeert (2). Het verschil tussen de twee is dat de eerste optie de melding voor alle andere gebruikers voor uw locatie sluit en de tweede optie sluit de melding alleen voor u.