De weergave van de afspraken op de afspraakoverzichtspagina wijzigen naar geplande in/uit datum

De weergave van de afspraken op de afspraakoverzichtspagina wijzigen naar geplande in/uit datum

Doel

Deze nieuwe functie stelt gebruikers in staat om een ​​beter overzicht te hebben van de afspraken voor de geselecteerde periode.

Voorwaarde

Om deze door de gebruiker te kunnen laten activeren, moet uw locatie zijn geconfigureerd. Neem contact met ons op via support@claireit.eu en we zullen onderzoeken of deze functie op uw locatie kan worden geactiveerd.

Toegang

Deze instelling kunt u aanpassen bij uw profiel/account

De selectie wijzigen

Om de selectie te wijzigen klikt u op de grijze knop onder Sorteer afspraken op. Hier kunt u een vervolgkeuze selecteren zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.

Indien Gepland in/uit datum is geselecteerd, zijn de volgende afspraken op de hoofdpagina zichtbaar:

• Als de geselecteerde datum de afspraakdatum is.

• Als de geselecteerde datum ligt tussen gepland in en gepland uit (indien niet aanwezig dan de afspraakdatum).

• Als de status van de afspraak met een afspraakdatum in de toekomst is gezet op Auto in werkplaats.