Definieer uw eigen dealer domeinnaam

Met deze functie kunt u de domeinnaam van de dealer in het e-mailadres wijzigen.

Voorbeeld:
met de functie Klantcommunicatie ontvangen uw klanten standaard een e-mail van no-reply@appspot.pro, wat voor sommige klanten verwarrend kan zijn. Met deze functie kunt u deze wijzigen in no-reply@uwdomeinnaam.com. Een e-mailadres met uw domeinnaam is iets wat uw klanten kunnen verwachten, waardoor de kans groter wordt dat ze de e-mail openen.

Dit zijn de stappen om het domein in Claire met success te wijzigen:
  1. Klik in het hamburgermenu op Dealer overzicht (Opmerking: alleen een gebruiker met de rol van dealer admin kan het zien).

2. Klik op de groene knop Bewerken naast de naam van uw dealer.

3. Voer uw domeinnaam in het veld genaamd domeinnaam onder e-mailinstellingen in en klik op knop Domein updaten.

4. Informatie over DNS-records moet nu zichtbaar zijn in twee vakken. Kopieer en plak de informatie in deze vakken aangegeven door pijlen in de afbeelding hieronder naar uw systeembeheerder. Hij moet uw DNS-records bijwerken voor uw domeinhost.

5. Nadat uw systeembeheerder heeft bevestigd dat DNS-records zijn toegevoegd, klikt u op Domein verifiëren. De hoeken van het scherm met DNS-records worden groen met vinkjes.

Als ze grijs blijven met vraagtekens, kan dit betekenen dat de DNS-records niet goed gekopieerd zijn. Herhaal stap 4

6. Om het domein in Claire te activeren, moet u zich opnieuw aanmelden bij Claire.