De meldings icoontjes gebruiken

Er bevinden zich 3 verschillende icoontjes in de bovenste balk van de werkorder. Deze icoontjes hebben geen vaste betekenis. Ze zijn door u zelf in te vullen en toe te passen zoals u wenst. Wanneer u op één van de 3 icoontjes klikt, zal dit in de startpagina worden weergegeven op de lijn van de desbetreffende werkorder.

Aanbevolen definitie

Het groene dollarteken kan worden gebruikt zodra de klant is gefactureerd of heeft betaald.

De groene ster kan worden gebruikt om aan te geven dat de auto gewassen moet worden.

U kunt uw eigen indeling maken met behulp van de vier beschikbare kleuren, bijvoorbeeld door werkorders toe te wijzen aan verschillende receptionisten.

**Winkelwagen kan gebruikt worden om aan te geven dat alle onderdelen door de magazijnman ter beschikking worden gesteld.

Ons aanbevolen gebruik van de icoontjes:
Groene winkelwagen: Alle onderdelen staan vandaag klaar.
Blauwe winkelwagen: Sommige onderdelen komen vandaag aan. Voeg een notitie toe met de verwachte aankomsttijd.
Oranje winkelwagen: Onderdelen zijn volgende dag beschikbaar.
Rode winkelwagen: Onderdelen zijn besteld. Voeg een notitie toe met de verwachte aankomsttijd.
Let op: waarschijnlijk zijn er binnen het bedrijf of op de locatie waar u werkt intern afspraken gemaakt over hoe en wanneer deze worden in gezet. Ga dus eerst na bij je collega of leidinggevende wat deze afspraken zijn.