De meldings icoontjes gebruiken

Er bevinden zich 3 verschillende icoontjes in de bovenste balk van de werkorder. Deze icoontjes hebben geen vaste betekenis. Ze zijn door u zelf in te vullen en toe te passen zoals u wenst. Wanneer u op één van de 3 icoontjes klikt, zal dit in de startpagina worden weergegeven op de lijn van de desbetreffende werkorder.

Aanbevolen definitie

Dollarteken kan gebruikt worden wanneer de klant de betaling heeft voldaan.
*Winkelwagen kan gebruikt worden om aan te geven dat alle onderdelen door de magazijnman ter beschikking worden gesteld.
**Sterretje kan gebruikt worden wanneer het een VIP klant is.
Ons aanbevolen gebruik van de icoontjes:
Groene winkelwagen: Alle onderdelen staan klaar.
Blauwe winkelwagen: Sommige onderdelen komen vandaag aan. Voeg een notitie toe met de verwachte aankomsttijd.
Rode winkelwagen: Onderdelen zijn besteld. Voeg een notitie toe met de verwachte aankomsttijd.
Oranje winkelwagen: Naar eigen inzicht te gebruiken

**Sinds versie 7.24 kunnen bij het ster icoontjook 4 verschillende kleuren geselecteerd worden:

Let op: waarschijnlijk zijn er binnen het bedrijf of op de locatie waar u werkt intern afspraken gemaakt over hoe en wanneer deze worden in gezet. Ga dus eerst na bij je collega of leidinggevende wat deze afspraken zijn.