Desk check-in

Desk check-in

Als onderdeel van de Klantcommunicatie module, geeft de desk check-in klanten de mogelijkheid om de overeengekomen werkzaamheden goed te keuren. De klanten hebben nu de mogelijkheid om de gegevens over een afspraak digitaal goed te keuren via een gekoppelde tablet die aan de klant is overhandigd. Met deze module kun je de transparantie verbeten en het proces naar een volledig papierloze werkplaats voltooien. 

Aan de slag

Om de Desk Check-In voor uw locatie te configureren:
 1. Neem contact op met support@claireit.eu om de desk check-in te activeren voor uw locatie.
 2. Bepaal het aantal tablets dat u wilt gebruiken en informeer ons support team. Eenmaal geconfigureerd als balietablet, worden ze naar uw locatie verzonden.
 3. Lever ons team een url naar een afbeelding die u wenst te weergeven op de tablets als deze inactief zijn (welkomsfoto)

Hoe het werkt

Het desk check-in apparaat activeren


De eerste stap is ervoor te zorgen dat de optie "Gebruik balie tablets" is ingeschakeld op uw profielaccount.De balietablet koppelen aan een account

Open de desk check-in app op één van de tablets die Claire heeft geleverd als balie tablets:


 

Login met het Google-account dat al voor dit apparaat is geconfigureerd.


Selecteer uw profiel:


Nadat de koppeling is geslaagd, wordt de afbeelding weergegeven die vooraf is geselecteerd door uw locatie om aan te geven dat het apparaat nu is geactiveerd en klaar voor gebruik.
Let op: Als op uw locatie geen enkele receptionist het gebruik van de balie-tablet heeft ingeschakeld, verschijnt het volgende bericht:

Balie check-in verzenden

Zodra een klant binnenkomt, presenteert u de gekoppelde tablet en klikt u op de knop in de rechterbovenhoek van de pagina met afspraakdetails en wacht tot de klant deze bevestigt.
Desk Check-in

Afhandelen desk check-in

Zodra de desk check-in naar het apparaat is verzonden, kan de klant op de tablet de afspraak bekijken en inchecken.

Scherm 1. Afspraakinformatie
Scherm 2.  De klant kan aanvinken of hij een of meerdere geplande diensten niet wil uitvoeren.


Scherm 3. Goedkeuring en weigering van geplande diensten en bevestiging van overeenkomst:


* Zoals zichtbaar op onderstaande afbeelding moet de klant akkoord gaan met vooraf ingestelde overeenkomsten.

Scherm 3. Handtekening


Er moet een naam en een handtekening worden ingevoerd. Als de naam van een berijder is gekoppeld aan de werkorder, wordt deze standaard weergegeven in het naamveld.

De applicatie heeft geen uitlogknop, het is zo ontworpen om te voorkomen dat klanten per ongeluk uitloggen tijdens het inchecken.

Bevestiging bekijken
Na bevestiging wordt Claire op de volgende manieren bijgewerkt:
 1. Afspraak-status wordt bijgewerkt naar Auto in werkplaats
 2. Er verschijnt een nieuw log op de afspraak


Op de pagina met afspraakdetails zal de geweigerde interventie de notitie "VERWIJDERD door klant" hebben, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:


In het klantcommunicatie logboek is een nieuw tabblad zichtbaar met alle informatie die is goedgekeurd en verstrekt door de klant:


  • Related Articles

  • Using Desk Check-in

   Purpose As part of the Customer Communication module, the Desk Check-in tool gives customers the opportunity to approve the agreed work. It accomplishes this by giving you the option to share the data about an appointment digitally to a paired tablet ...
  • Introduction to the Online Check-in tool

   Purpose As part of the Customer Communication module,  the Online Check-in tool gives customers the opportunity, prior to their appointment, to approve the agreed work. Moreover, the customer will be automatically offered additional activities or ...
  • Online check-in

   Als onderdeel van de Klantcommunicatie module biedt de Online check-in tool  klanten de mogelijkheid om, voorafgaand aan hun afspraak, het overeengekomen werk aan te passen. Bovendien krijgt de klant automatisch extra services of acties aangeboden, ...
  • Using Online Check-in

   As part of the Customer Communication module, the Online Check-in tool gives customers the opportunity, prior to their appointment, to review the agreed work. Moreover, the customer will be offered additional activities. Optionally you can have ...
  • Introduction du Check-in en ligne

   Objectif Dans le cadre du module de communication client, l'outil Check-in en ligne donne aux clients la possibilité, , d'approuver le travail convenu. De plus, le client se  avant leur rendez-vous. verra automatiquement proposer des activités ou ...