DMS garantie pin - Autoline Keyloop

Indien een item als 'Garantie' gemarkeerd is in Autoline Keyloop, zal de interventie in Claire een garantie pin krijgen.

De optie Importeer garantie pin moet per vestiging worden ingeschakeld door Support. Mail naar support@claireit.eu.

Hoe werkt het?

1. Een werkorder is aangemaakt in Autoline
2. Stel in het 'Arbeidsdetails' scherm één interventie in als Garantie (W).

Claire toont de interventie als garantie item:

Als het garantie-item in Autoline wordt teruggezet naar 'Standaard', moet de receptionist de werkorder openen in Claire en op het garantie-icoon klikken. Hierdoor wordt het 'Pin' venster geopend, waar een prullenbak pictogram te vinden is.

Klik op de prullenbak pictogram en voeg een reden toe.

Na het bevestigen wordt de pin verwijdert in Claire.