Een afspraak vanuit Keyloop direct importeren in Claire via de zoekbalk op de hoofdpagina

Een afspraak vanuit Keyloop direct importeren in Claire via de zoekbalk op de hoofdpagina

Deze functie stelt u in staat om direct een afspraak te importeren vanuit Keyloop in Claire.
Als een afspraak net is gemaakt in Keyloop, kan deze om vertraging te voorkomen direct worden geïmporteerd.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van deze functie moet uw locatie gebruik maken van Keyloop API.

De afspraak Importeren

Deze functie is beschikbaar op de hoofdpagina

In de zoekbalk voer je het werkordernummer in van de afspraak die nog niet is geïmporteerd in Claire.
Het volgende resultaat zou zichtbaar moeten worden met de Keyloop tag aan de linkerkant.

Klik ergens op de regel om de afspraak te importeren vanuit Keyloop in Claire.