Een bandenscanner koppelen

Een bandenscanner kan aan Claire worden gekoppeld. Zodra de verbinding tot stand gebracht is, kan uw team in Claire aanvullende informatie verkrijgen over de banden, zoals een pdf-rapport of dat er een uitlijning van het voertuig wordt aanbevolen. De profielfoto die gemaakt wordt door de bandenscanner kan geĆ¼pload worden als profielfoto in Claire.

Hoe kan ik de bandenscanner activeren op mijn locatie?

Neem contact met ons op via support@claireit.eu zodat u de datastore sleutel kan ontvangen.

Waar vind ik de informatie van de bandenscanner in Claire?

Tablet versie
Afspraak detailpagina

Er is een nieuwe notitie beschikbaar in de afspraak detailpagina en het PDF rapport is beschikbaar als bijlage onder de paperclip:

Nieuw icoon
Tijdens het uitvoeren van de controle lijst is er bij de bandenvraag een nieuw icoon zichtbaar. Wanneer de monteur op het icoon klikt, wordt PDF bestand met de data van de bandenscanner geopend.

Vraag voor uitlijning

Bij de standaard opmerkingen is er een aanvullende opmerking toegevoegd die aangeeft of er een uitlijning wordt aanbevolen door uw bandenscanner.

Foto van het voertuig

Via de bandenscanner kan de profielfoto van het voertuig geupload worden als deze niet aanwezig is.

Desktop versie
Afspraak detailpagina

De gegevens van de bandenscanner zijn zichtbaar op de afspraak detailpagina:

Auto detailpagina
Informatie over uitlijning is ook zichtbaar in het bandengedeelte.