Een belangrijke notitie toevoegen

Deze functie stelt u in staat om een notitie toe te voegen die zichtbaar is op de overzichtspagina.

Toegang

Op de werkorder detailpagina ziet u een icoontje van een A4 papier.  Via het dropdownmenu komt u bij de Belangrijke notitie knop (Belangrijke notitie toevoegen)

Een belangrijke notitie toevoegen

Na het selecteren van deze optie opent een model waar u een notitie met eventueel een bijlage kunt toevoegen.

Indien opgeslagen vindt u de notitie terug bij Belangrijke items.

Als u de notitie wilt bijwerken, klik dan op het volgende icoon:

Op de overzichtspagina kunt u nu het rode icoon zien. Indien u hier met uw muis overheen gaat ziet u de notities die u heeft ingegeven.

U kunt maar 1 Belangrijke notitie per werkorder hebben.