Een controlelijst pauzeren

Een controlelijst pauzeren

Je kan nu in de Claire een checklijst pauzeren.  Deze functie slaat nu de voortgang op die je op een checklijst hebt gemaakt en stel je in staat deze later te hervatten.

Hoe te pauzeren

Telkens wanneer een controle wordt gestart, zie je bovenaan de pauzeknop zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding:

 

 


Zodra je erop klikt, verschijnt er een bevestigingspop-up waar je kan kiezen voor Bevestigen om te pauzeren en doorgestuurd te worden naar het Overzicht van de WO of Annuleren om de bevestigingspop-up te sluiten.

 Let op: Bij het pauzeren de status van een werkorder zal  blijven staan op Controle gestart. Hierdoor zal het, tenzij de check is vervolgd en afgemaakt of afgebroken, niet mogelijk zijn om de status aan te passen voor de receptionist.

Hoe de pauze op te heffen

De monteur die de checklijst heeft gepauzeerd, kan deze hervatten door de onderbroken checklist te selecteren op de Controlelijst pagina. Elke onderbroken checklist is te herkennen aan het volgende pictogram uiterst rechts.

 Alleen de gepauzeerde checklijst is zichtbaar voor de monteur. Die moet eerst afgemaakt worden om andere checklijsten te kunnen starten.

Zodra je erop klikt, verschijnt de bevestigingspop-up waar u op kunt kiezen voor Ja om de checklist te hervatten of Nee om de checklist opnieuw te starten. 

 Zodra de check is hervat, zal het standaard icoontje voor Controle gestart weer worden weergegeven om aan te geven dat de controle niet meer gepauzeerd is.
  • Related Articles

  • Het doel toevoegen aan een controlelijst

   Met deze optionele functie kunnen monteurs een tekst invoeren of een werkomschrijving selecteren als verklarende verwijzing waarom de geselecteerde controlelijst is uitgevoerd. Deze referentie zal dan verschijnen op de titelbalk van de controlelijst ...
  • Pausing a checklist

   Since Build 230, Claire offers a new feature to pause a checklist. Claire is encouraging uninterrupted workflow, but sometimes we cannot avoid unforeseen interruptions. Now this feature will save the progress  you made on a checklist and will allow ...
  • Een controlelijst verwijderen uit een werkorder

   U kunt een checklijst uit een werkorder verwijderen, in het geval dat de monteur per ongeluk een verkeerde auto heeft gecontroleerd of de verkeerde checklijst heeft gekozen.  Dit zijn de criteria om één of meer controlelijsten te kunnen verwijderen: ...
  • Een afbeelding toevoegen aan een werkorder

   In de werkorder kan een foto van de auto worden toegevoegd om te voorkomen dat de monteur met de verkeerde auto bezig gaat. Het toevoegen van de foto in zeer gemakkelijk. U klikt op de foto button en maakt een foto. deze word dan automatische ...
  • Een interventie of item snoozen

   Doel De snooze functie geeft je de mogelijkheid om interventies vast te zetten die in de toekomst actie zullen vereisen. Toegang Je kan de snooze functie activeren door in de afspraak detail pagina op de snooze knop te klikken. Wanneer je op de ...