Een interventie handmatig toevoegen aan een werkorder

U kunt een interventie toevoegen op de pagina met afspraak detailgegevens door op het groene pictogram te klikken zoals aangegeven in de volgende afbeelding:

Door erop te klikken, wordt de volgende venster geopend:

Klik op + Subitems om elementen toe te voegen en het volgende venster verschijnt:

Op dit moment worden alleen de subitems van het type Notities ondersteund.

Alleen voor locaties met Keyloop API configuratie en het KeyloopV2_Job-platform worden de aangemaakte interventies teruggestuurd naar het DMS.