Een interventie toevoegen van een controleresultaat

Deze optie voegt een nieuwe knop toe op de werkorder detailpagina waarmee een nieuwe interventie kan worden aangemaakt op basis van een controleresultaat.

Voorwaarde

Deze functie is beschikbaar voor alle locaties waar Keyloop is geconfigureerd en de optie "Blijf importeren nadat het werk is gestart" is ingeschakeld. Neem voor meer informatie contact met ons op via support@claireit.eu.

Hoe werkt het?

Nadat een controle is voltooid, zie je een plusknop uiterst rechts van de rij met vragen:

Zodra je op een + klikt, verschijnt het "Interventie toevoegen" venster. De titel is de naam van de vraag en de subitem is het antwoord.

Duimpje omlaag is automatisch ingesteld. Indien de klant al akkoord voor gegeven heeft, zet het duimpje omhoog:

Indien de beschrijving van de interventie die je wilt toevoegen aangepast moeten worden, dan klik je op het prullenbak icoontje:

Nadat de beschrijving verwijdert is, klik je op + Subitems voor een nieuwe omschrijving:

Klik op opslaan.

De vraag is nu een interventie geworden in Claire:

Interventie wordt ook zichtbaar op de tablet:

en wordt ook naar het DMS teruggeschreven:

Let op: de prijs die je in Claire invoert, wordt niet naar het DMS teruggeschreven!