Een nieuwe DPO toewijzen (functionaris gegevensbescherming)

Bij Claire moet elke dealer een toegewezen gebruiker hebben als DPO - functionaris gegevensbescherming, en die gebruiker moet in dat verband de overeenkomst met Claire hebben aanvaard.

Als u een andere DPO wilt selecteren, neemt u gewoon contact met ons op via support@claireit.eu en geeft u in uw e-mail aan welke gebruiker u als DPO in Claire wilt vertegenwoordigen.

De keuze van een DPO moet uiteraard gebaseerd zijn op zijn / haar persoonlijke en professionele kwaliteiten, maar bijzondere aandacht moet worden besteed aan zijn / haar deskundige kennis van gegevensbescherming. Een goed begrip van de manier waarop de organisatie werkt, wordt ook aanbevolen.

Voor de nieuwe dealer: Als een gebruiker niet als DPO is toegewezen of de overeenkomst niet heeft geaccepteerd, is het mogelijk dat Claire andere gebruikers niet meer laat inloggen.