Een notitie toevoegen

Het is mogelijk om notities toe te voegen aan de werkorder.

Wanneer u de werkorder opent, ziet u een notitiepictogram in de rechterbovenhoek. Door op dit pictogram te klikken verschijnt een venster waarin u wat tekst kunt schrijven.

De notitie kan ook zichtbaar voor de monteur zijn als de receptionist de optie Zichtbaar voor monteur activeert.

Als u klaar bent met schrijven, drukt u op de knop Opslaan en uw notities worden opgeslagen in de werkorder.

Wanneer er een notitie is toegevoegd, wordt deze weergegeven in het gedeelte Belangrijke items.

Bij  de tekstnotitie ziet u ook de naam van de persoon die deze heeft toegevoegd.

Het is ook mogelijk de notitie later bij te werken. Klik hiervoor op potloodje in de notitie regel.

Zodra de notitie is bijgewerkt, zal er zichtbaar zijn door wie en wanneer dit de laatste keer is gedaan.

Vanaf versie 7.10.38 worden de notities direct (real-time) geupdated.