Een sleutel ophalen uit de Claire sleutelkluis

Als je locatie een fysiek kluisje voor sleutels gebruikt, zijn hier de stappen om de sleutel uit de kluis te pakken.

Alleen een toegestane gebruiker kan sleutels afgeven en ophalen. Vraag je chef werkplaats om contact met ons op te nemen via support@claireit.eu om indien nodig uw gebruikersrechten voor het sleutelkluisje bij te werken.

Bij het openen van de WO zie je een nieuwe knop waarmee de QR-scan wordt geopend. De knop is alleen zichtbaar als de afspraak informatie over het e-mailadres of telefoonnummer van de bestuurder bevat.

Stap 1

Op de tablet kan de monteur door middel van een sleutel icoon zien wanneer een sleutel in de kast is achter gelaten.

Alleen een toegestane gebruiker kan de sleutels ophalen. Vraag je chef werkplaats om contact met ons op te nemen via support@claireit.eu om indien nodig uw gebruikersrechten voor het sleutelkluisje bij te werken.

Stap 2

Bij het openen van de WO ziet de monteur een nieuwe knop, gebruik deze om de QR code te scannen of voer de 4-tal code in.

Stap 3

Vervolgens gebruikt de monteur zijn tablet om de QR code te scannen op het scherm van de sleutelkast. De code is enkel gecreëerd voor deze werkorder en kan alleen gescand worden vanaf de tablet die om de code heeft gevraagd.

Indien de QR code niet binnen 30 seconden wordt gescand, zal deze automatisch worden gesloten.

Stap 4

Volgende scherm wordt geopend:

Selecteer de dropdown knop om één van de beschikbare kluisjes voor uw locatie te selecteren.

Selecteer het contact die de pincode zal ontvangen:

Als uw locatie geen sms kan verzenden, is het niet mogelijk om een telefoonnummer te selecteren en worden bestuurders zonder e-mailadres niet vermeld.

Als de sleutel niet opgehaald is en u staat op het punt een controle uit te voeren, wordt de volgende melding weergegeven op het checklijst overzicht:

De sleutel van deze auto zit nog in het sleutelkluis. Is dit de juiste WO?