Een werkorder toevoegen in Claire

Wanneer een werkorder niet automatisch vanuit het DMS gekoppeld is met Claire dan is het mogelijk om deze handmatig toe te voegen. Je kan deze toevoegen door op het plusteken midden bovenaan het scherm te klikken (zie afbeelding hieronder).

Nadat je op het plus icoontje klikt, krijg je volgende scherm in beeld:

Let op: De onderwerpen met een rood * zijn verplicht, zijn deze niet ingevuld dan kunt u niet verder.

Door op de knop Interventie toevoegen te klikken, opent u het volgende modaal:

Door op Subitems te klikken, wordt de volgende pop-up geopend:

Momenteel worden alleen de subitems van het type Notities ondersteund.
Voor locaties die een Keyloop API-configuratie hebben en het KeyloopV2_Job-platform gebruiken, worden interventies teruggeschreven naar hun DMS.

Vind klant

Met deze functie kunt u gekoppelde klanten vinden en vervolgens, indien geselecteerd, vooraf ingevulde klantinformatie. Zodra een kenteken is ingevoerd, klikt u op de knop Klanten ophalen om de gerelateerde klanten te zien en, indien beschikbaar, de juiste te selecteren.

Vind Auto

Met deze functie kunt u vooraf ingevulde autogegevens terugvinden in Claire. Zodra een klantnaam is ingegeven, klikt u op de Vind Auto knop om te zien welke auto's aan de klant zijn gekoppeld en eventueel de juiste selecteren.

Voor locaties die een Keyloop API-configuratie hebben, vindt het de gekoppelde klant uit uw DMS en zodra de klant is geselecteerd, vult het automatisch de gerelateerde gegevens ook vooraf in vanuit uw DMS.

Auto in werkplaats knop

Met de knop Auto ontvangen kun je aangeven dat de auto al in de werkplaats is aangekomen. Dit wordt op de afsprakenlijst voor die werkorder door een nieuw icoontje weergegeven.