Een WO instellen als backorder

Enkel beschikbaar wanneer de status van de werkorder is: Klant akkoord, Auto gereed en Kwaliteitscontrole gedaan.
Deze functie stelt u in staat om deze werkorder aan te merken als backorder.

Instellen

Op de werkorder detailpagina ziet u een icoontje van een A4 papier.  Via het dropdownmenu komt u bij de Backorder knop (backorder instellen).

WO instellen als Backorder

Door op dit icoon te klikken zal er een model openen waar je notities en bestanden kan toevoegen. Er is een datum kiezer die de afspraakdatum automatisch zal aanpassen naar de geselecteerde datum.

Wanneer dit is ingevuld, zal het automatisch getoond worden in de Belangrijke Items.

Deze notitie kan niet worden aangepast en is zichtbaar voor de monteur.

U kunt de status weer terugzetten door op Klant Akkoord te klikken in de status balk: