Fabrikant Dashboard

Fabrikant rol

De rol Fabrikant is een alleen-lezen account en geeft alleen toegang tot het Fabrikant dashboard, de afspraak detailpagina en de auto kaart pagina.

De gebruiker moet worden ingesteld op een dealer en een locatie die is toegewezen aan de rollen van de fabrikant.

Fabrikant dashboard

Fabrikant dashboard is standaard de landingspagina voor de rol Fabrikant.

De WO worden aangevraagd op basis van de laatste update van de aanvraagstatus.
Op deze pagina worden vastgezette WO aangegeven waartoe de fabrikant toegang heeft aangevraagd.

Werkorders kunnen gefilterd worden op basis van:

1. Pin type (Opmerkingen / Garantie en Recall)
2. Garantie type (Fabriek, Coulance, Carrosserie, In reparatie, Occasion en Service)
3. Pin status (Support, In behandeling, Meer info, Geaccepteerd, Geweigerd, Te claimen, Geclaimed en Gefactureerd)
4. Vraag status (Advies en Noodzakelijk)
5. Gerepareerd door monteur (Ja / Nee)
6. Fabrikant verzoeken (In afwachting, Goedgekeurd en Afgekeurd)

Inhoud van de WO bar

1. Afspraak datum
2. Status van de WO
3. WO nummer
4. Kenteken
5. Dealer
6. Plaats
7. Pin datum (wanneer de pin gemaakt is)
8. Pin type
9. Garantie type
10. Pin status
11. Support nummer
12. Claim nummer
13. Referentie nummer
14. Merk
15. Interventie

Toegang aanvragen

Een rode ronde plusknop rechtsonder in het scherm om een nieuw verzoek toe te voegen.

Wanneer erop wordt geklikt, wordt een modal geopend met een zoekbalk waarin op een claimnummer de WO gezocht kan worden:

Klik op het item om toegang aan te vragen:

Eenmaal bevestigd, krijgt u op het dashboard:

Een extra pictogram aan de rechterkant van elke rij geeft de status van het verzoek weer: verzoek in afwachting, goedgekeurd of afgewezen.
Als de verzoek in afwachting is, ziet u wanneer u over het pictogram beweegt bericht: verzoek in afwachting:

Als het aanvraag is goedgekeurd, ziet u, wanneer u over het pictogram beweegt, de vervaldatum van deze goedkeuring en kunt u op het WO- en Reg-nummer klikken:

Als de aanvraag wordt geweigerd, ziet u, wanneer u de muisaanwijzer op het pictogram plaatst, de reden waarom de aanvraag wordt geweigerd.

Receptioniste die de toegang controleert

Er wordt een telling toegevoegd aan het pictogram rechtsboven:

Klik op het fabriek dashboard icoon met een rode teller en klik op gevraagde WO:

Vervolgens goedkeuren of afwijzen:

Er is geen reden nodig om het verzoek te bevestigen, maar een reden is wel verplicht om het verzoek af te wijzen.

In het pinlogboek, wanneer de toegang verlengt wordt, is aangegeven wie toegang heeft verleend aan wie.

Goedgekeurde toegangsitems beoordelen

Wanneer de fabrikant een afspraak- of auto kaart opent, kan hij niets bewerken/toevoegen/verwijderen. Deze is volledig alleen-lezen, behalve notitie toevoegen aan vastgezette items.

De aan de fabrikant verleende toegang verloopt na 30 dagen.