"Ik heb hulp nodig" knop voor de monteur

Mocht de monteur geblokkeerd zijn bij een bepaalde werkzaamheid, kan hij nu de knop "Ik heb hulp nodig" gebruiken in de Extra Parts lijst!

Dit is een nieuwe vraag die kan worden gebruikt door de monteur als hij hulp nodig heeft van de receptionist / chef werkplaats.

De vraag is te vinden in de checklijst Extra Parts.

Hoe gebruik ik deze nieuwe functie?

Open de Extra Parts checklijst en klik op het icoon voor noodzakelijk item:

Dan verschijnt een extra lijn waarin je je hulpvraag kunt invoeren en indien nodig een foto / video toevoegen:

Hoe ziet de receptionist deze vraag?

Nadat er om hulp is gevraagd via de de Extra Parts, wordt de werkorder bovenaan de afsprakenoverzichtslijst geplaatst met de naam van de monteur gemarkeerd in rood.

Hoe kan de receptionist de vraag afhandelen?

Om aan te geven dat het probleem is afgehandeld, moet de receptionist de status van de vraag wijzigen van noodzakelijk naar x.