Inloggen met QR-code

Doel:

Monteur bestand laten toevoegen aan de afspraak via de desktop.

Met de QR-code kunnen monteurs via hun tablet inloggen op onze webapplicatie Claire.

Stap 1

Open een werkorder op tablet.

Stap 2

Selecteer de groene knop (QR-codescanner) zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding:

Stap 3

Open onze webapplicatie https://appspot.pro/#!/login op de desktop die wordt gebruikt voor diagnostiek en klik op Inloggen met QR-code.

De monteur ziet de QR-code zoals hieronder weergegeven:

Stap 4

De monteur heeft 1 minuut om de code te scannen met de tablet.
De code verloopt na 60 seconden, maar dan kan een nieuwe code worden gegenereerd.

Als de code verloopt voordat de QR-code gescand is, klik gewoon op Een andere code genereren.

Stap 5

Op de webapplicatie wordt de monteur doorgestuurd naar de werkorder die hij/zij op de tablet heeft geopend.

De monteur heeft een optie om een bijlage toe te voegen maar geen toestemming om bijlage te verwijderen.

Sessieduur voor monteur is 15 minuten, waarbinnen hij inhoud kan uploaden naar het webdashboard. Daarna wordt de monteur op zijn laptop uitgelogd bij Claire.

Vanaf versie V340 is het mogelijk om met behulp van een QR-code in te loggen op de werkorders met de status 'Auto gereed'.