Interventies pinnen op een tablet

Een pin notitie is een effectieve manier om een interventie onder de aandacht te brengen en de voortgang bij te houden. De pin kan worden gebruikt voor eenvoudige opmerkingen of om om specifieke interventie-items te taggen die bijvoorbeeld onder garantie of een terugroepactie vallen.

Hoe gebruik je de pin op een tablet

Op de tablet, in het werkorderdetail overzicht, zie je de pin indien een interventie of vraag een pin heeft toegevoegd gekregen door de receptionist.

Pictogram

Afhankelijk van het pintype, kan het worden weergegeven met drie verschillende pictogrammen, vergelijkbaar met de volgende:

Klik op je tablet op het icoontje om er meer informatie over te zien.

Pin

Het pinscherm bevat onder andere informatie over het type en, indien zichtbaar gezet voor de monteur, ook ingevoerde notities.  Eindelijk heb je een optie om informatie toe te voegen.

Paperclip

In het notitiegedeelte is een paperclip pictogram zichtbaar wanneer bestand(en) zijn toegevoegd. Klik op de paperclip om de bestanden te zien en vervolgens op de groene pijl om het bestand te zien.

Update toevoegen

Als je in het pinscherm linksonder op update toevoegen klikt, zal het volgende schermpje openen:

Hier kan je een notitie of bestand toevoegen.
Ook kan je voor pintype Garantie en Recall met een schuifknop de pin status veranderen naar Support.
Klik op de knop Notitie toevoegen om te bevestigen.
Op de tablet zal de notitie worden toegevoegd bij de andere notities.

Op de desktop zal deze worden toegevoegd aan de Pin log geschiedenis: