Introductie van de Klantcommunicatie module

In 2019 is Claire begonnen met het ontwikkelen van de Klantcommunicatie module, ter aanvulling van het Claire proces. De module maakt het mogelijk om duidelijk en transparant met uw klant te communiceren.

Omdat het een digitale manier van communiceren is, creëert het de mogelijkheid om de social distance met uw klanten te kunnen waarborgen. In de huidige tijd is dit een onvoorziene concurrentievoordeel. Ondanks de social distance kunt u blijven communiceren met uw klant zonder dat de kwaliteit van de informatie en service daar onder lijdt.

De Klantcommunicatie module is volledig in overeenstemming met het Claire-proces gebouwd om vertragingen op uw werkplek te verminderen.

Geïntegreerd in het Claire-proces

Voordelen

Transparantie

1. Klanten ontvangen gepersonaliseerde berichten.
  2. Klanten krijgen een overzicht van de foto's en video's die zijn toegevoegd.
  3. De status en details van de interventie worden duidelijk gecommuniceerd.

Digitaal

1. Klanten kunnen op eigen smartphone, pc of tablet akkoord geven op additioneel gevonden werkzaamheden.
  2. De resultaten worden direct in Claire getoond.

Aanpasbaar

1. Met een enkele klik kan de receptionist aangeven welke elementen wel en niet zichtbaar zijn voor de klant.

Huisstijl

U kunt uw eigen huisstijl toepassen door het toevoegen van uw eigen:
  1. Logo
  2. Kleurcode
  3. Welkomstfoto
  4. Promoties, aanbiedingen etc.

Communicatie kanalen

Om met uw klanten te communiceren, ondersteunt Claire momenteel de volgende kanalen:
E-mail
Sms

In de toekomst zullen er meer communicatiekanalen worden toegevoegd.
Let op! Met onze geavanceerde instelling is het mogelijk is om te verbinden met uw eigen communicatiekanalen en deze te gebruiken voor communicatie.

Onderlinge verbindingen

Systemen van derden kunnen met Claire worden verbonden om in realtime op de hoogte te worden gebracht wanneer communicatie beschikbaar wordt gesteld aan een klant.

Prijs

per locatie per maand

Inclusief:
  1. DMS-connectie
  2. Documentatie en support
*Exclusief voor Enterprise licenties

Aan de slag

Neem contact met ons op via support@claireit.eu