Klantcommunicatie module

Met deze functie kan je de details van interventies rechtstreeks vanuit Claire aan uw klant communiceren in de vorm van een e-mail. De klant is in staat om zijn beslissingen terug naar jou te communiceren, dankzij de webpagina voor de klant communicatie van Claire. Op deze pagina kunnen ze de interventies bekijken en hun beslissing voor elk van hen selecteren. Zodra de klant zijn beslissingen heeft genomen en de bestelling heeft bevestigd, zou deze duidelijk zichtbaar zijn op de werkorder.
  1. Initiëren:  U ziet de knop voor klant communicatie in de rechterbovenhoek van de werkorder. Door op de knop te klikken, verschijnt het pop-up venster. In het bovenste gedeelte van het scherm ziet u een Selecteer e-mail en Selecteer telefoonnummer dropdown. Hier kunt u kiezen naar welk adres u e-mail/sms wilt verzenden (Berijder/eigenaar/contractant privé of zakelijk e-mail/sms). In het notitie veld kunt u elke tekst toevoegen die u met uw klant wilt delen.
  2. Recensie: Lees vervolgens op het onderste gedeelte van hetzelfde scherm de notities van de monteur en / of de prijs van elke fix die je met de klant wil delen en bekijk deze indien nodig. Gebruik de knop show / hide (oog) om de fix zichtbaar of niet zichtbaar te maken voor de klant. Alle wijzigingen die op dat scherm worden aangebracht, werken de informatie over de afspraakdetails automatisch bij.
  3. Sturen: Zodra het klaar is, klik je op de groene knop Opslaan. Een nieuw pictogram  verschijnt op de werkorder naast de interventie.
  4. Ontvangen: Nadat de klant de e-mail heeft ontvangen, wordt deze uitgenodigd om op de koppeling te klikken. Als de klant je informeert dat ze de e-mail niet hebben ontvangen, moeten ze eerst hun map met spam verifiëren of controleren of het e-mailadres dat hij / zij heeft opgegeven correct is ingevoerd. Merk op dat je het opnieuw kan verzenden door opnieuw op de knop Verzenden te klikken. Elke update is zichtbaar op de voortgangsbalk.
  5. Klantbeoordeling: De link die ze moeten openen, leidt hen door naar een webpagina die eerst een venster (het welkomstscherm) met je notitie zal weergeven. Zodra ze het eerste venster sluiten, zien ze op de hoofdpagina een lijst met interventies gescheiden in twee delen: de initiële interventies bovenaan de lijst en de opties onderaan de lijst.
  6. Input van de klant: De klant selecteert zijn beslissing in een vervolgkeuzemenu voor elke vermelde interventie:
    1. Fix this item
    2. Don't fix this item
    3. Contact me
  7. Reactie van de klant: Om Claire te laten bijwerken, moet de klant op de knop Bestelling bevestigen rechtsonder klikken. Antwoorden worden toegevoegd in de kolom naast de pin- en sluimerknoppen en elk antwoord wordt weergegeven met een van de volgende pictogrammen:
    1. : Klant wil dit item repareren
    2. : Klant wil dit item niet repareren
    3. : Klant wil gecontacteerd worden
  8. Werk autoriseren:Werk autoriseren: werk aan dat moet worden uitgevoerd (duim omhoog / duim omlaag) in de werkorder door eenvoudig het uiteindelijke antwoord van de klant te matchen.

Bij het selecteren van een telefoonnummer of e-mailadres kan het zijn dat de klant grijs wordt weergegeven zoals hieronder:

Dit houdt in dat op de klantenpagina, deze klant is uitgesloten voor het ontvangen van communicatie

De volgende pop-up zal verschijnen als u de prijs van een item aanpast welke al vermeld was in een diagnose overzicht die was geopend:

Indien u op Bevestigen klikt, zal er een geupdate diagnose e-mail worden verzonden naar de berijder/eigenaar/contractant.

Merk op dat de klant na indiening de webpagina voor klantcommunicatie niet opnieuw kan openen en nieuwe wijzigingen maken.

Volgende voortgang:

Pictogrammen voor klantcommunicatie:

Stuur een aanbieding naar de klant

: Aanbieding ontvangen maar niet gezien door de klant

: Aanbieding ontvangen en gezien door de klant

:Bestelling is bevestigd door de klant

:Bestelling kan niet meer worden gewijzigd

: Reparatieoverzicht beschikbaar om naar de klant te sturen
Overzicht knop
: Als een diagnose of reparatie overzicht is geopend door zijn ontvanger, zal er een nieuw icoon zichtbaar zijn. Indien u hier op klikt, opent een nieuw tabblad waar u de laatste klant communicatie kunt zien (alleen lezen).

Statusbalk:

Voortgangsstatus:

Filterbalk:

Deze functie is optioneel. Neem contact op met ons support als je het in Claire wilt opnemen.