Klantinformatie bekijken

Doel

Met deze functie kunnen gebruikers informatie over klanten opzoeken en bekijken.

Toegang

De klant functie is toegankelijk via het menu aan de zijkant.

Een klant zoeken

Om een klant te zoeken, gebruikt u de zoekfunctie in het groene gedeelte bovenaan de pagina.

Voor het beste resultaat vult u het DMS-nummer in.

De zoekbalk is hoofdlettergevoelig en als u een eerste en tweede naam in de zoekopdracht invoert, krijgt u alle klanten met een veld dat overeenkomt met de voor- of achternaam.

Filteren op leasemaatschappij

Gebruik de schuifknop in de rechterhoek.
Neem contact met ons op via support@claireit.eu en we zullen onderzoeken of deze functie op uw locatie kan worden geactiveerd.

De klantgegevens openen

Klik op de rij om de onderstaand scherm te openen.

U kunt afspraken en/of auto's gerelateerd aan deze klant onderaan het scherm bekijken.

Leasemaatschappijen hebben een speciale aanduiding zoals getoond in de onderstaande afbeelding.

Configuratie van uw DMS is hiervoor nodig. Neem contact met ons op via support@claireit.eu dan zullen we onderzoeken of dit mogelijk is met uw DMS

klantcommunicatie blokkeren

Indien uw locatie gebruik maakt van de module Klantcommunicatie kunt u uw klant uitsluiten voor het ontvangen van e-mail en SMS. Gebruik hiervoor de schuifknop in het klantenmenu Blokkeer Communicatie  als hieronder aangegeven.
Ook is het mogelijk om aan te geven dat het om een interne klant gaat en of het voorkeurskanaal voor communicatie Email is of SMS.