Knop Auto Ontvangen

De knop Auto ontvangen blijft nu altijd aanklikbaar, zodat u kunt aangeven wanneer de auto is ontvangen en weer opgehaald.

Deze knop is om aan te geven dat de auto in of uit de werkplaats is.
De knop is groen om aan te geven dat de auto binnen is, klik je er nogmaals op dan wordt de knop wit en dit geeft aan dat de auto er niet is.
Nadat je op deze knop hebt gedrukt, staat de auto op de afspraakdatum die is aangegeven in Claire.

U kunt de afspraak dan vinden door op de afspraak datum te kijken of door te zoeken in het zoekvenster op werkorder of kenteken.