Lege icoontjes Claire in Google Chrome

Als de overzichtspagina van Claire er vreemd uit ziet en de icoontjes zijn leeg zoals hieronder, dan komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat de functie automatisch vertalen aanstaat.

Ga rechtsboven naar de menubalk en klik op het taal icoon, selecteer vervolgens: Deze pagina nooit vertalen.

Zodra je deze hebt geselecteerd wordt de pagina weer normaal weergegeven.