Lizeo integreren in het Claire-proces

Over Lizeo:

Lizeo is een bedrijf dat productexperts, marketingprofessionals, datawetenschappers en IT- medewerkers combineert om end-to-end, datagestuurde oplossingen te leveren en onze klanten een nieuw prestatievoordeel te bieden.

Aan de slag met de integratie:

Claire en Lizeo kunnen beide via de openbare API ermee verbinden om gegevens op een veilige manier te verzamelen.

Neem eenvoudig contact met ons op om aan de slag te gaan met de integratie support@claireit.eu.

Eenmaal geïntegreerd, kan Claire u nog nauwkeurigere details over bandenelementen verstrekken.