Maximaal aantal dagen dat vooraf is ingesteld voor de check-in

Maximaal aantal dagen dat vooraf is ingesteld voor de check-in

De online check-in tool biedt klanten de mogelijkheid om het afgesproken werk te bekijken voorafgaand aan hun afspraken. Hier volgt uitleg hoe u het maximaal aantal dagen voordat een mail naar de klant wordt verstuurd vanuit de check-in tool kunt aanpassen.

Alleen de dealer admins kunnen de wijzigingen doorvoeren.

Stappen

Stap 1

Klik op het hamburgermenu - klik op Instellingen onder de Communicatie module sectie.

Stap 2

Voer het gewenste aantal dagen in in het onderstaande veld Check-in dagen.

Stap 2

Klik op Opslaan in het rechtbeneden hoek.

Er is geen limiet aan het aantal dagen dat u kunt invoeren. Hou er wel rekening mee dat u niet meer dagen instelt dan uw DMS naar Claire exporteert.

(Voorbeeld: u stelt 4 dagen in het bovenstaande scherm, maar de interface van Claire is ingesteld om alleen de afspraken uit uw DMS 3 dagen van tevoren te importeren. Het resultaat is dat de online check-in-communicatie maximaal binnen het bereik van 3 dagen wordt verzonden).

Om de online check-in te versturen gelden de volgende regels:
1. Online check-in moet op locatie niveau zijn geactiveerd.
2. Het mag geen interne afspraak zijn
3. Er mag eerder geen  klantcommunicatie (diagnoseoverzicht) zijn verzonden
4. Aantal Check-in dagen van tevoren moet groter zijn dan 0
5. Afspraak mag niet in de annuleringsstatus staan
6. Er is nog geen check-in communicatie verzonden
7. De afspraaktijd auto-app / afspraakdatum ligt tussen huidige datum + incheckdagen dagen ervoor en huidige datum + incheckdagen ervoor + 1 dag