Meer informatie over Claire API's

Doel van een API:

Met een API kan een softwareapplicatie veilig met een andere softwareapplicatie praten. Met Claire Public-API kunnen ontwikkelaars van andere softwareproducten gegevens uit de database van Claire verkrijgen. Gegevens van het Claire-systeem worden verkregen via de REST API, in JSON-indeling. Gegevens zoals volgende zijn beschikbaar:

Toegang tot afspraken:

1. Info verkrijgen met behulp van ID # of DMS #

Controles:

1. Gegevens verkrijgen op afspraak-ID
  2. Vraag items
  3. Antwoorden

Gebruikersgegevens bekijken:

1. Gebruikersinformatie verkrijgen
  2. Bekijk laatste login
  3. Geregistreerde email

Auto gegevens informatie:

1. Auto foto
  2. MCC-status
  3. APK-datum
  4. Garantie vervalt
  5. Autogegevens
  6. Bandeninfo (in auto / in opslag)

Bandenlijst:

1. Bandenbeschrijving
  2. Bandeninfo (maat / breedte / hoogte)
  3. Ean #

Interventies:

1. DMS-nummer
  2. Vraag antwoord
  3. Mechanische opmerkingen
  4. Prijs
  5. status
  6. Goedkeuring van de klant

Locaties:

1. ID kaart
  2. Naam
  3. Adres
Klik HIER om naar onze gedetailleerde API-documentatie te gaan. Als u ons Public-API-systeem wilt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op om u een veilig token te bezorgen.