Met de knop INFO

Bij een geopende check ziet u rechts bovenin de werkorder, de INFO button. Deze knop kunt u gebruiken om een vraag te stellen aan de desbetreffende monteur. Bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft over een opmerking die geplaatst is bij een item dat vervangen moet worden.
Wanneer u op de knop klikt dan zal het volgende pop-up scherm verschijnen:

U kunt hier uw vraag stellen aan de monteur. Als u de aanvullende informatie vraagt en deze opslaat, krijgt de monteur op zijn tablet een blauw vakje met een driehoek te zien bij de werkorder. De monteur kan antwoord geven door een extra info/diagnose check te doen.

Ook wordt dit weergegeven in de statusbalk van de werkorder. Hiernaast ziet u een voorbeeld.

Als u met de muis over de status gaat, zal de ingevoerde tekst weergegeven worden zoals in het voorbeeld hieronder: