Online Check-in services en opmerkingen omzetten in interventies

Online Check-in services en opmerkingen omzetten in interventies

Met deze functie kan de receptionist een online check-in service en/of opmerking omzetten naar interventies. Dit maakt het voor de monteur duidelijk dat deze extra service moet worden voltooid.

Activeren

Stap 1
Navigeer naar Check-in Services in de categorie Klantcommunicatie.

Stap 2
Selecteer een service of maak een nieuwe aan.

Stap 3
Selecteer de optie Omzetten naar interventie in het venster en klik op Opslaan.

Een service omzetten in een interventie

Nadat een klant een balie-/online check-in heeft voltooid, zijn de geselecteerde services en/of opmerkingen zichtbaar op de overzichtspagina van de werkorder.

Stap 1
Klik op de actie-knop achter de online check-in service.

Stap 2
Vervolgens verschijnt het venster Interventie toevoegen. Hier kun je informatie toevoegen of wijzigingen aanbrengen. Klik op Opslaan om de service om te zetten in een interventie.

Stap 3
De check-in service verschijnt nu onder het tabblad Interventies:

Een opmerking omzetten in een interventie

Stap 1
Klik op de actie-knop die achter de opmerking staat.

Stap 2
Vervolgens verschijnt het venster Interventie toevoegen. Hier kun je informatie toevoegen of wijzigingen aanbrengen. Klik op Opslaan om de opmerking om te zetten in een interventie.

Stap 3
De opmerking verschijnt nu onder het tabblad Interventies, en is nog steeds zichtbaar onder Klant opmerkingen.

Een omgezette service en/of opmerking verwijderen

Stap 1
Klik op het prullenbak icoon naast de interventie:

Stap 2
Er verschijnt nu een venster, klik op Ja om de interventie te verwijderen:

Waarschuwing: wanneer je een omgezette check-in service verwijderd, wordt deze in zijn geheel verwijderd uit de werkorder. De service verschijnt ook niet meer onder Online check-in Services.