Optie om een video te bewerken

Deze functie heeft als voordeel dat u de mogelijkheid heeft om de video's te bewerken die naar de klanten worden verzonden wanneer u de Klantcommunicatie module gebruikt. Daarom kunt u de originele video downloaden en op uw gemak een intro, afsluiting en/of advertenties toevoegen en privacykwesties vervagen. Als u klaar bent, vervangt u de bewerkte video door de nieuwe via het upload icoontje.

Hoe kan ik de video bewerken?

Open de afspraak detailpagina. Zoek de video die u wilt downloaden en bewerken. Gebruik het upload icoontje om de bewerkte video toe te voegen:

Een bestandsverkenner wordt geopend wanneer erop wordt geklikt, dus blader en selecteer de gewenste video in MOV- of MP4-indeling.
Dit optie is optioneel per locatie. Om de optie te activeren, neem contact met ons op via support@claireit.eu