Pin functie: los- en vastmaken van werkorders

Met de Pin functie kan je een duidelijk overzicht creƫren op de afspraken overzichtspagina.

Je kan WO's die de afspraak datum van vandaag niet hebben vastmaken en loskoppelen.

Hoe werkt het?

Een afspraak wordt automatisch met een zwarte pin vastgezet wanneer:
  1. Controle is gestart
  2. De afspraakstatus wordt gewijzigd vanuit Backorder.
  3. De afspraakdatum ligt in de toekomst wanneer de afspraak is ingesteld Auto in werkplaats
  4. De afspraakdatum is niet vandaag maar de klant heeft een sleutel voor die afspraak afgegeven
  5. Wanneer de klant een online communicatie beantwoordt en de noodzaak ervan moet worden afgehandeld.
Een afspraak wordt automatisch losgemaakt om 5 uur 's ochtends op basis van de locatie-instelling:
  1. Auto opgehaald
  2. Afspraak met een dollar teken (afspraak gefactureerd)
  3. Afspraken die ouder zijn dan x dagen *
  4. Afspraken die X dagen verder zijn dan de datum van vandaag *
  5. Afspraken met een specifieke status ( Controle gereed / Offerte gereed / Auto gereed / Klant OK / INFO / Aanname gereed etc.) *

*Neem contact op met de gebruiker op je locatie met de rol: "Dealer Admin" om te weten wat de instelling hiervan is of neem contact met ons op via support@claireit.eu

Je kan een afspraak ook handmatig vastmaken of loskoppelen op de afspraken overzichtspagina en op de pagina met afspraakdetails.

Zwarte pin - WO is automatisch gepind bij Controle gestart
Rode pin -  WO is handmatig gepind

Afspraken overzichtspagina:

Pagina met afspraakdetails:

Wees er van bewust dat als een werkorder handmatig wordt losgemaakt van het overzicht, dit van invloed is op de zichtbaarheid van de werkorder voor alle andere gebruikers.

Uitleg weergave van het aantal dagen tussen de afspraak datum en de datum van vandaag.

Op de afspraken overzichtspagina staan de vastgemaakte afspraken (gepind) die niet voor vandaag gepland staan.
Achter de afspraak datum wordt dan het aantal dagen aangegeven tussen de datum van vandaag en de afspraakdatum.