Pin functie: los- en vastmaken van werkorders

Met de Pin functie kunt u een duidelijk overzicht creƫren op de afspraken overzichtspagina.

U kunt WO's die de afspraak datum van vandaag niet hebben vastmaken en loskoppelen.

Hoe het werkt

Een afspraak wordt automatisch vastgemaakt wanneer:
  1. Een controle wordt gestart
  2. De afspraak status wordt gewijzigd vanuit Backorder.
Een afspraak wordt automatisch losgemaakt om 5 uur 's ochtends op basis van uw locatie-instelling:
  1. Auto uit de werkplaats
  2. Afspraak met een dollar teken (afspraak gefactureerd)
  3. Afspraken die ouder zijn dan x dagen *
  4. Afspraken die X dagen verder zijn dan de datum van vandaag *
  5. Afspraken met een specifieke status ( Controle gereed / Offerte gereed / Auto gereed / Klant OK / INFO / Aanname gereed etc.) *

*Neem contact op met de gebruiker op uw locatie met de rol: "Dealer Admin" om te weten wat de instelling hiervan is of neem contact met ons op via support@claireit.eu

U kunt een afspraak ook handmatig vastmaken of loskoppelen op de afspraken overzichtspagina en op de pagina met afspraakdetails.

Zwarte pin - WO is automatisch gepind bij Controle gestart
Rode pin -  WO is handmatig gepind

Afspraken overzichtspagina:

pagina met afspraakdetails.

Wees er van bewust dat als een werkorder handmatig wordt losgemaakt van het overzicht, dit van invloed is op de zichtbaarheid van de werkorder voor alle andere gebruikers.

Uitleg weergave van het aantal dagen tussen de afspraak datum en de datum van vandaag.

Op de afspraken overzichtspagina staan de vastgemaakte afspraken (gepind) die niet voor vandaag gepland staan.
Achter de afspraak datum wordt dan het aantal dagen aangegeven tussen de datum van vandaag en de afspraakdatum.