Een sleutellabel printen

Om elke afgeleverde sleutel te identificeren, heeft Claire nu in een overzichtelijke lay-out  om de sleutel te labelen. Dit voorziet in een efficiĆ«ntere en meer georganiseerde werkmethode.

Activeren
Om deze functie te (de)activeren neemt u contact op met support@claireit.eu.

Deze functie bevindt zich op de pagina Afspraakdetails, zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding:

Zodra u op het icoontje klikt, opent een nieuwe pop-up scherm met de afspraakdetails:

De volgende informatie wordt weergegeven:
  1. Merk
  2. Model
  3. Kenteken
  4. Vin nummer
  5. Werkorder nummer
  6. Naam van de gebruiker die de label heeft geprint
  7. Voor- en achternaam van de eigenaar, indien geen drijver, dan contractant
U kunt kiezen tussen een A4 en een label formaat.