Problemen met de App Claire op de tablet

Ervaren jouw collega's ook problemen met traagheid? Gebeurt het op een specifieke tijdstip?

Bij welke handelingen ervaar je vertraging? Bijvoorbeeld bij het laden van foto's of bij het versturen?

Kan je het wifinetwerk checken door Wifiman te downloaden uit de playstore en kijken wat de up/download snelheden en de wifisterkte is?

Probeer de Claire App te verwijderen en opnieuw in te stellen. Dat doe je via de Playstore - Claire zoeken via de zoekbalk - Verwijderen - Opnieuw instellen

Leeg de Cache. Dat doe je via Instellingen - Opslag - Gegevens in het cachegeheugen - Wissen

Contoleer of de tablet alle systeem "Android" updates en alle Google Play Store updates heeft. Dit kan je checken in de Playstore - links boven 3 horizontale streepjes - Mijn Apps en Games - Check Updates

Als u nog problemen ervaart of nog op- en/of aanmerkingen heeft kunt u contact met  ons opnemen via support@claireit.eu