ROB knop

Door deze optionele functie te gebruiken, heb je snel toegang tot gegevens van ROB die relevant zijn voor de auto.

Activeren

Om dit te activeren, neem je contact op met support@claireit.eu.

Hoe krijg ik toegang?

De knop is te vinden op de Werkorder detailpagina.

Als de rand en het lettertype groen zijn, betekent dit dat er een ROB lease is.

Als ze rood zijn, betekent dit dat er geen lease is gevonden.

Als het groen is, kun je erop klikken. Er verschijnt dan een venster met de informatie die ROB heeft opgegeven toen de afspraak werd gemaakt in Claire.