Verbinding maken met Servicebox

Om Claire te koppelen met servicebox is het van belang dat u over een eigen Claire account en een eigen werkplek nummer in servicebox beschikt. Indien u niet beschikt over uw eigen werkplek nummer zal u deze bij de it afdeling van de organisatie waar u werkzaam bent moeten aanvragen.

Stap 1: Klik in het overzichtsscherm op het werkordernummer van een afspraak.
Stap 2: Open servicebox door op de S button te klikken die u links bovenin het scherm onder de foto van de auto. (de servicebox button is de knop met de S)
Stap 3: Vul uw D-nummer in met het bijbehorende wachtwoord.
Stap 4:Klik op mijn profiel rechts bovenin de hoek
Stap 5: Klik op bevestigen zoals hiernaast is weergegeven.
Stap 6: Klik hier op "Mijn verkooppunt informatie tonen"