Wijzigen van locatie

Op een tablet kunt u uw profielinformatie bekijken, waar u uw locatie kunt wijzigen en een taal kunt selecteren die momenteel beschikbaar is in Claire.

Waar kunt u deze openen?

Taal aanpassen

In de onderstaande afbeelding staat hoe u voor de gewenste taal kunt kiezen:

Opmerkingen, notities en checklijsten worden niet vertaald.

Locatie aanpassen

Deze functie maakt het mogelijk om dezelfde tablet te gebruiken terwijl u voor een andere locatie werkt.

Indien de locatie gekoppeld is aan 1iAutomotive of Plan-It, dan kan de monteur zelf de locatie niet wijzigen.