Zoeken in Claire

In de zoekbalk kan gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld, op WO-nummer, naam van de eigenaar of berijder van de auto en op kenteken van de auto.

Wilt u zoeken in de afsprakengeschiedenis, dan kunt u dit doen nadat u uw zoekopdracht heeft ingetypt. U klikt dan op de 3 rondjes zoals hieronder in het rode vierkant weergegeven wordt. Er zal dan zoals hier een dropdown in beeld komen met alle afspraken van uw zoekopdracht. Klikt u op 1 van de afspraken, dan komt u gelijk in de werkorder van de desbetreffende afspraak terecht.

‚Äč