De functie Lo@d gebruiken

Om goed te kunnen anticiperen op de besteltijden voor LO@D hebben we een timer ingebouwd met 4 deadline LO@D-tijden.

Deze tijden zijn per vestiging instelbaar.

De service adviseurs of magazijnmedewerkers worden er door de tijdboxen aan herinnerd dat er nog 30 minuten tijd is om onderdelen te bestellen.

Dertig minuten voor het verstrijken van de ingestelde tijd, gaat de timer aftellen van 30 min naar 0 min.

De checks welke nog behandeld moeten worden, kunnen dan snel opgepakt worden.

De LO@D-tijden werken als volgt:

• De actieve tijdbox is blauw en zal de laatste 30 minuten aftellen in min:sec naar de deadline.
  • Als de deadline is bereikt, zal de box op 00:00 staan en rood worden.
  • De andere boxen zijn groen en laten de ingestelde tijden zien.

De standaard ingestelde tijden zijn: 9:30 uur, 11:45 uur, 15:15 uur, 16:15 uur.

Deze kunnen naar wens worden aangepast. U kunt hiervoor contact opnemen met de supportdesk.